top of page

Expatriate camp on the Costa del Sol

SZERETNÉD ELADNI AZ INGATLANODAT? SEGÍTEK!In the meantime, you can relax, take part in organized trips, free programs and make new friends! Maybe with people who will be able to help you with something during your move, or even be your future business partners and customers. 

If you want to move in spring and want to prepare everything in time, then this is the ideal time. You should also come if you plan to settle in another part of Spain, because the information is valid for the entire country, with minor differences here and there.

FN2A0844_kisebb_tükr.jpg


Are you considering moving to Spain, especially Andalusia, the Costa del Sol? Then this "moving out camp" is November 16-23. between is for you!

You can look around locally, get to know the sights, atmosphere, and lifestyle of the area. The information of questionable authenticity and dubious value found on the Internet is not particularly suitable for basing such a far-reaching decision, even if you find answers to your questions at all.

In the Moving Out Camp, however, you can get 100% reliable information on all important topics: official matters, settlement options, everyday practical issues of real estate buying - first-hand from local Hungarian experts.

 

MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁM FORDULNOD?

 • Profi fotós vagyok, ráadásul ingatlanfotós - ami speciális szakértelmet és felszerelést igényel -, így olyan színvonalas, figyelemfelkeltő képeket és videót tudok készíteni az otthonodról, amivel kiemelkedik a kínálati piac rengeteg egyéb ajánlata közül. Egy ilyen szakszerű ingatlanfotózás piaci áron nem lenne olcsó - 40-50 ezer Ft-tól kezdődik -, ám ha létrejön közöttünk az együttműködés, akkor a fotózás számodra ajándék
  A profi fotók révén több érdeklő fog kattintani az ingatlanod hirdetésére, a bemutató videó pedig megszűri az érdeklődőket, és elég lesz csak azokat fogadnod személyesen az otthonodban, akik tényleg ilyen típusú ingatlant szeretnének. 
  Itt találod honlapom ingatlanfotós oldalát és néhány ingatlanfotózásom képgalériáját:  INGATLANFOTÓK

 • Piaci árösszehasonlító elemzést készítek, ami segít, hogy reálisan határozhasd meg az ingatlanod árát. Ez az elemzés nem a - gyakorta irreális - hirdetési árakon alapul, hanem a már ténylegesen megvalósult adásvételekben szereplő vételárakat veszi figyelembe. Ez egy egyszerűsített értékbecslés, aminek az értéke 15-20 ezer Ft, de számodra ajándék!

 • A hagyományos hirdetési csatornák mellett a social media marketinget és az online marketing egyéb eszközeit is használom, hogy minél több potenciális vevőhöz juttassam el az ingatlanajánlatodat.

 • Ingatlanügyekben, ingatlanszerződések megkötésében járatos jogászként szakirányú tudásommal és tapasztalatommal tudlak segíteni, hogy jogi szempontból is biztonságban légy.

 • Az Otthon Centrummal, az ország piacvezető ingatlanhálózatával működöm együtt. 
  Nálunk van a legnagyobb vevői adatbázis, így a regisztrált keresőink közül jó néhánynak azonnal ki tudom ajánlani az ingatlanodat.
  Nálunk dolgozik a legtöbb tanácsadó is, akik saját ügyfeleiknek szintén ajánlhatják, ami tovább növeli a gyors értékesítés esélyét.
  Ugyanakkor a velem való együttműködés nem akadálya annak, hogy te is foglalkozhass az ingatlanod értékesítésével. Erre mindegyik típusú együttműködés esetén lehetőséged van!
  Attól sem kell tartanod, hogy kevesebb pénzed marad a jutalékunk kifizetése után, mint ha saját magad adnád el az ingatlant, hiszen sok kereső ügyfelünk, profi értékesítési rendszerünk és figyelemfelkeltő, színvonalas vizuális anyagaink révén el tudjuk adni az ingatlanodat olyan áron, hogy fedezze a jutalékunkat is - ami egyébként kedvező: többféle verzió van, de bizonyos esetben akár mindössze 2%!


 

A LEGGYAKORIBB HIBÁK INGATLANÉRTÉKESÍTÉS SORÁN

 

A sikeres eladás sok összetevőből áll, mégis van két szembetűnő dolog, ami a legtöbb esetben problémát jelent és akadályozza vagy lassítja a folyamatot:

 •  Az egyik fő probléma a meghirdetett ingatlanok túlárazása. Természetes, hogy senki nem szeretné áron alul elkótyavetyélni az otthonát, ugyanakkor a túlárazás is veszélyes. Egyrészt így nem lesz megfelelő érdeklődés, az időtényező pedig legtöbbször fontos szempont. Az időmúlás előbb-utóbb árcsökkentésre kényszerít, ám ha a potenciális vevők azt látják, hogy a kérdéses ingatlan túl régóta szerepel a hirdetések között, közben pedig többször is csökkent az ára, úgy gondolják, valami baj van vele, és már akkor sem jelentkeznek, ha a vételár végre piaci árra módosult. Hirdetésfeladáskor sokan a hasonló hirdetésekben szereplő árak átlaga alapján próbálják "belőni" az árat, ez azonban nem lesz reális, hiszen sok hirdetésben eleve túl magas árak szerepelnek, többnyire laikusok által meghatározva. Semmi garancia nincs rá, hogy a meghirdetett áron az adott ingatlan valóban el is kel. A sikeres értékesítés másik kulcsa tehát a helyes hirdetési ár meghatározása. Ehhez azonban megfelelő adatbázisra és szakértelemre van szükség.

 • A másik fő probléma, hogy az ingatlanhirdetések túlnyomó többségénél nagyon rossz fotók szerepelnek, amik egyáltalán nem hozzák meg a kedvet az adott ingatlanhoz. Sőt, az eladók gyakran egyáltalán nem mellékelnek képeket a hirdetéshez. Ezért nem kerül sor már kapcsolatfelvételre és megtekintésre sem, pedig lehet, hogy a helyszínen az érdeklődő beleszeretett volna a lakásba. Videót is elvétve mellékelnek a hirdetők, pedig egy jó vizuális "ingatlanbejárás" két okból is nagyon hasznos: egyrészt szintén kiemeli a hirdetést a tömegből és kedvet csinál az ingatlanhoz, másrészt megszűri az érdeklődőket, és csak azokat kell személyesen fogadni az otthonodban, akik valóban ilyen típusú lakást vagy házat keresnek. Az értékesítés sikeréhez és gyorsaságához tehát nagyon fontosak a hirdetések, posztok figyelemfelkeltő és színvonalas vizuális elemei, a profi fotók és videók.

MI A MEGOLDÁS?

Ha hozzám fordulsz, téged a fenti problémák nem fenyegetnek. Mit kell tenned ehhez?

1. lépés

 

Kérj tőlem ingyenes összehasonlító piaci elemzést, amit óriási adatbázis alapján, a tiédhez hasonló ingatlanokra vonatkozó tényleges értékesítések, már lezárt tranzakciók eladási árainak figyelembevételével készítek el. 

Ha kitöltöd és elküldöd az alábbi űrlapot, felveszem veled a kapcsolatot, és ha az ingatlan az alábbi megjelölt lokációk egyikén - vagy kivételes esetben ezek közelében - van, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra, ahol átadom részedre a megfelelő ármeghatározást segítő elemzést. Ez a találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, a döntés természetesen a tiéd! Ám ha szeretnél megbízást adni, erre is lesz lehetőség. 

Az elsődleges lokációk:

Budapest I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII. és XXII. kerület, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Százhalombatta, Sóskút, Biatorbágy. 

2. lépés

 

Ha a személyes találkozó során mindketten úgy érezzük, hogy szeretnénk együtt dolgozni az ingatlanod értékesítése érdekében, és megbízol, akkor ingyenesen elkészítem neked a fentebb említett profi fotókat. Szerencsés esetben, ha az ingatlan is épp megfelelő állapotban van a fotózáshoz és épp nálam van minden szükséges felszerelés, ráadásul időnk is engedi, akkor a fotózást azonnal meg is ejtjük, de lehet, hogy erre egy másik, közeli időpontot fogunk egyeztetni.

MIT NYERHETSZ?

 • A reális ár ismeretében nem árazod túl a meghirdetett ingatlanodat, így nem tolod a sikeres értékesítést a távoli jövőbe, és nem válsz komolytalanná az időről-időre szükségessé váló árleszállításokkal.

 • A reális ár ismeretében  nem árazod túlságosan alacsonyan sem az ingatlanodat, nehogy a túlkínálat miatt a "nyakadon maradjon", így ezzel nem veszítesz milliókat.
  (A piaci árösszehasonlítás átvételéhez csak időpontegyeztetés és helyszíni személyes találkozás szükséges, de nem feltétele, hogy megbízást adj.)

 • Profi ingatlanfotókkal és bemutató videóval az ajánlatodat magasan kiemeled a vizuálisan gyatra lakáshirdetések tengeréből.
  (Csak megbízás esetén van lehetőség ingyenes ingatlanfotózásra, a kiemelt megbízás pedig a videót is tartalmazza.)

MIT VESZÍTHETSZ?

 • 30 percet, ha végül úgy döntesz, nem szeretnél velem együttműködni. De még ebben az esetben is honorálom az idődet az ingyenes árösszehasonlító elemzéssel, amit a továbbiakban szabadon felhasználhatsz. 
   

Ha szeretnél piaci árösszehasonlító elemzést az eladásra kínált ingatlanodról, és  egyetértesz, hogy nincs mit veszítened, de jó eséllyel annál többet nyerhetsz, küldd el az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot:

If you have any questions, write to menjunkandaluziaba@gmail.com.

The camp's private Facebook group:Let's go to Andalusia

bottom of page