INGATLAN

Ha láttál már lakáshirdetést szánalmas fotókkal, tudod, mekkora jelentősége van a jó képeknek az ingatlan eladhatósága, árazása szempontjából. A mobiltelefonnal, vagy akár fényképezőgéppel, de kellő szaktudás nélkül ellőtt képeken az ablakok kiégettek, a helyiség többi része pedig - sok esetben jótékony - sötétségbe vész. Azért mondjuk, hogy sokszor jobb is, ha a rossz fotókon nem látszik rendesen, mi van a képen, mert az sem mindegy, miképp komponálunk, mit és hogyan helyezünk vagy tüntetünk el a gomb megnyomása előtt annak érdekében, hogy lakásod saját maga legjobb verziójaként jelenjen meg, és a potenciális vásárlókban vágyat ébresszünk iránta. 

Ha el vagy ki akarod adni a házadat, lakásodat, profi felszerelésünkkel és speciális szaktudásunkkal olyan képeket készítünk róla, amik akár egy lakáskultúra-magazinban is megállnák a helyüket. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lesznek-e érdeklődők, és az árat is magasabban jelölheted meg a hirdetésedben. Ez akkor is igaz, ha ingatlanközvetítő vagy. Az ingatlanokhoz biztosan értesz, de a fotózáshoz valószínűleg kevésbé. Hidd el, profi fotókkal több házat, lakást, üdülőt fogsz eladni! Megbízód is hálás lesz, és te is sikeresebb leszel.

Kicsit konkrétabban: a fotóink birtokában hirdesd meg nyugodtan 10%-kal drágábban az ingatlanodat, így is kétszer annyian lesznek rá kíváncsiak és fele annyi idő alatt adod el. 

Az alábbi képek kapcsán kaptuk ezt az üzenetet a tulajdonostól: "Gondoltam, jelzem, hátha öröm nektek is, hogy 2 nap alatt 5-en jelentkeztek be megnézni a lakást! A Facebook-csoportban, ahol szintén megosztottam a fotókat, mindenki agyondicséri őket! Köszönjük! - Nikoletta" A kérdéses lakás hamarosan el is kelt, a korábbi mobilos fotókkal való egyévnyi hiábavaló próbálkozás után.

 

Az irányadó árakról itt találsz információt: Árak 

x4 copy.jpg
X15.jpg
X8 copy.jpg
X13 copy.jpg
X14 copy.jpg
X6 copy.jpg
X16 copy.jpg
X10 copy.jpg
X12 copy.jpg
X18 copy.jpg