KIK VAGYUNK?

Szabi

Zsuzsi

Bemutatkozás

 

 

Úgy kezdődött, hogy akármerre jártunk, mindig lefotóztuk, ami megtetszett, vagy amit érdekesnek találtunk: utazások alkalmával a gyönyörű tájakat, hangulatos óvárosokat, lenyűgöző naplementéket, hétköznap egy váratlanul felbukkanó szivárványt, egy tarka lepkét, egy színes virágot. Az automata géppel, okostelefonnal való kattintgatás után egyszer csak eljött az idő, hogy továbblépjünk, és profi felszereléssel, sok tanulás és gyakorlás után immár hivatásként folytassuk a fotózást. (Az államilag elismert fotográfus végzettséget igazoló bizonyítvány száma: 213069/05/2020.)

A képeken keresztül mi magunk is jobban észrevesszük, hogy a világ milyen szép, és az elkészült fotók által neked is szeretnénk megmutatni ezt.

Jelszavaink: Mindent a szemnek! és Van képünk hozzá :)

Szakterületeink az ingatlanfotózás (bel- és kültéren egyaránt), a párfotózás (jegyes- és nászútfotózás), a kisállatfotózás (kutya-macska), valamint az utazási fotózás (turisztikai vállalkozások számára, vagy csak úgy). Ha ezek közül bármelyikre szükséged van és a portfóliónk alapján úgy gondolod, mi vagyunk a te embereid, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

További fotókért keresd fel a TÜRKIZ Fotó Facebook- és Instagram-oldalát, és ha tetszik, amit ott találsz, kérlek, kövess!  Közösségi média-elérhetőségek az oldal alján.

Ui: A névválasztás a kedvenc színnel hozható összefüggésbe.

Kapcsolat

E-mail: turkizfoto@gmail.com

Telefon: 06-30/929-7197

Copyright

Az oldalon minden fotó joga fenntartva! A fotók a vízjelen kívül copyright-adatokat is tartalmaznak. A képek a jogtulajdonos engedélye nélkül nem használhatók fel. Ennek megsértése szerzői jogi lépéseket von maga után. Bármilyen igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeken, biztosan találunk megfelelő megoldást :).

© 2018 by TÜRKIZ Fotó

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram