Gyere velem Maldívra! 

Ha szeretnél a Maldív-szigeteken elfogadható áron nyaralni, akkor az Északi Malé atoll Kaafu-atollján található Gaafaru szigetén a helyed!

Ez nem elzárt luxusresort lokáció, itt helyiek élnek. Nincs túlságosan messze, csak mintegy 60 kilométernyire a fővárostól, ennek ellenére nem árasztotta el a tömegturizmus. Így ideális hely a pihenésre, relaxálásra, a fehér homokos tengerpart és a türkizkék, kristálytiszta óceánvíz élvezetére. 

A szigeten található 8 szobás Mirian Sky vendégházat helyiek üzemeltetik, személyesen ismerem őket, kedvesek, megbízhatóak. A szállás megtalálható a Booking.com-on és az Airbnb-n is, tehát ellenőrzött, hivatalos szálláshely. 

Ha búvárkodsz, szintén jó helyen jársz, mert már búvárbázis is van a szigeten, a környéken pedig remek merülőhelyek! 

A helyiekkel közösen kialakított kedvező csomagajánlatok között biztosan te is megtalálod a neked valót, de ha mégsem, vagy eleve szeretnél teljesen egyénileg utazni, akkor természetesen az is megoldható. 

A csomagok tartalmaznak fotózást is, így végre nemcsak mobillal összecsapott, különféle hibáktól hemzsegő képeid lesznek a remek nyaralásodról ;)

Az alábbiakban találsz bővebb információkat:  Csomagajánlatok 2021. II. félévre

Érdemes követned a Menjünk Maldívra Facebook-oldalt is, és még érdemesebb belépned az azonos nevű Facebook-csoportba. De az Instagram-oldalt se felejtsük ki!

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, írj a menjunkmaldivra@gmail.com e-mail címre, vagy üzenj a Facebook-oldalon!

Az alábbi képgalériában pedig a szigeten és környékén nemrég készített fotóimat láthatod: