Gyere velem Maldívra! 

Ha szeretnél a Maldív-szigeteken elfogadható áron nyaralni, akkor a Déli Malé atoll Vaavu atollján fekvő Keyodhoo szigetén a helyed!

Ez nem elzárt luxusresort lokáció, itt helyiek élnek. Ideális hely a pihenésre, relaxálásra, a fehér homokos tengerpart és a türkizkék, kristálytiszta óceánvíz élvezetére. 

Ha búvárkodsz, szintén jó helyen jársz, mert már búvárbázis is van a szigeten, a környéken pedig remek merülőhelyek! 

A csinos vendégházat üzemeltető helyiekkel közösen kialakított kedvező csomagajánlatok között biztosan te is megtalálod a neked valót, de ha mégsem, vagy eleve szeretnél teljesen egyénileg utazni, akkor természetesen az is megoldható. 

A csoportos csomagok tartalmaznak fotózást is, így végre nemcsak mobillal összecsapott, különféle hibáktól hemzsegő képeid lesznek a remek nyaralásodról ;)

Az alábbiakban találsz bővebb információkat a legközelebbi alkalomról:  Csomagajánlat

Érdemes követned a Menjünk Maldívra Facebook-oldalt is, és még érdemesebb belépned az azonos nevű Facebook-csoportba. De az Instagram-oldalt se felejtsük ki!

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, írj a menjunkmaldivra@gmail.com e-mail címre, vagy üzenj a Facebook-oldalon!

Ide kattintva pedig a Világutazón megjelent írásomat és fotóimat tartalmazó cikket olvashatod: Maldív-szigetek szárazon, vízen és víz alatt

Az alábbi képgalériában a szigeten és környékén nemrég készített fotóimat láthatod: