ÚTITERVEK

Ha szeretnéd megkapni az Így vadássz olcsó repjegyet című ajándék e-könyvet, görgess az oldal aljára!

IMG_20211002_130308-01.jpeg

Személyre szabott útitervek készítése elsősorban andalúziai (Costa del Sol, Málaga, Granada, Sevilla, Córdoba, Ronda, Caminito del Rey, stb, kiegészítve Gibraltárral) egyéni utazásokhoz. Az igényeidhez, elképzeléseidhez, költségvetésedhez igazított közlekedési, szállás- és programajánlatok, ütemezés, hogy a tervezett utazás melyik napján mikor, mit érdemes megnézni. A célállomások látnivalóinak leírása, hasznos információk, pl. ha szükséges, belépőjegyek árai, elérhetőségei, egyéb tanácsok, érdekességek, fotók.

 

Ne kelljen az értékes idődet weboldalak százainak átkutatásával töltened és azon töprengened, hogy az egymásnak ellentmondó infók közül vajon melyik az igaz.

Ne kelljen az ismeretlen terepen távolból próbálni eligazodni, vagy helyben ténferegni tanácstalanul. Azon túl, hogy így időt és fáradságot takaríthatsz meg, akár pénzt is spórolhatsz.

Mindezt a terhet levehetem a válladról, hiszen tapasztalt utazó vagyok, aki több mint 30 különböző országban fordult már meg, jó néhányban többször is. Spanyolország régi szerelem, sokszor jártam már ott, és júniustól ott is élek, Andalúziában, a Costa del Sol-on. De nemcsak utazó, hanem utazási tanácsadó is vagyok néhány éve, eddig elsősorban maldív lakott szigeti desztinációk felkeresésében segítettem sokaknak. Ezt egyébként itt találod: Menjünk Maldívra.

 

Mostantól pedig helyi erőként különösen jól jöhet a segítségem, ha Andalúziában vagy azon belül is a Costa del Sol-on nyaralsz és nemcsak a tengerparton akarod süttetni a hasad. Andalúzia rengeteg természeti és történelmi-építészeti kinccsel vár, megéri ezek felkeresésével színesítened az utazásodat.

 

Itt nyaralási vagy lifestyle fotózásra is felkérhetsz, hogy profi képeid legyenek, amiket később is szívesen nézegetsz és osztasz meg. 

 

Milyen egyéb úticélokra kérhetsz tőlem útitervet, utazási tanácsadást? A külföldi városok közül eddig Barcelonában jártam a legtöbbször, a szívem csücske, úgyhogy akkor is keress nyugodtan, ha odalátogatnál. Ezen kívül különösen jól ismerem Marokkót és a Maldív-szigeteket is, mely M betűs helyeken remek helyi kapcsolatokkal is rendelkezem, szóval eme célországok esetében is érdemes hozzám fordulnod. Érdemes azt is megfontolnod, hogy ha már Andalúziában vagy, átruccansz Marokkóba, hiszen onnan már csak egy ugrás!

Kinek ajánlom az útiterv-készítést?

 • Egyénileg vagy párban, családdal vagy kisebb baráti társasággal utazóknak, akik

  • kerülik a nagy csoportos, utazási irodák által szervezett utazásokat idegenekkel

  • inkább a saját útjukat járják és a rugalmasságot kedvelik

  • nem szeretnek túlszervezve, egy előre megadott menetrend szerint, másokhoz alkalmazkodva utazni, de fontosnak tartják a személyre szabott, alapos és hasznos információkat, ajánlásokat, melyek keretet adhatnak az utazásuknak, időt és fáradságot, sok esetben pénzt is megtakaríthatnak számukra, de nincsenek kőbe vésve

  • autentikus élményekre vágynak

Mit tartalmaz az útiterv-készítési szolgáltatás?

 1. A kapcsolatfelvétel után küldök neked egy kérdőívet, hogy felmérjem az igényeidet és az utazási szokásaidat

 2. A kitöltött kérdőívet néhány napon belül kiértékelem 

 3. Amennyiben megrendeled a szolgáltatást, a díjat rendezheted átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. A díj beérkezését követően az út hosszától és bonyolultságától függően 2-5 munkanapon belül elküldöm neked a személyre szabott útiterved repülőjegy-, szállás- és programjavaslatokkal, árakkal, tippekkel és tanácsokkal, leírásokkal, fotókkal.

 4. Ha további kérdéseid vannak az úttal kapcsolatban, néhány e-mail-váltással megbeszéljük őket.

Mennyibe kerül?

A teljes körű, személyre szabott útiterv készítése most bevezető áron 25.000 HUF vagy 65 EUR *

*Jelenleg ez fix ár, de a későbbiekben az itt meghatározott ár alapár lesz és várhatóan ez is emelkedni fog. A végleges összeg majd az út hosszától, összetettségétől és az igényelt szolgáltatásoktól (pl. helyszíni asszisztencia) függően változhat. A későbbiekben tehát pontos ajánlatot az igényfelmérő kérdőív kiértékelése után fogok tudok adni, de egyelőre a fent megjelölt fix áron kaphatsz személyre szabott útitervet.

Ha szeretnél útitervet rendelni, írj a menjunkandaluziaba@gmail.com e-mailre!

További infók a Menjünk Andalúziába Facebook-oldalon.