top of page

Cicafotózás és kutyafotózás

Ha neked is van cicád vagy kutyád, pontosan tudod, hogy nagyon jó fotóalanyok. Szépek, cukik, viccesek, naponta százszor adnak okot arra, hogy akár mobiltelefonnal is megörökítsük őket.

IMG_8395.jpg

Ők is profi fotókat érdemelnek

A gazdik által elkapott spontán pillanatok is aranyat érnek és legtöbbször megismételhetetlenek. Azonban egészen más hatást kelt egy fotográfus által profi felszereléssel, megvilágítással, festői környezetben vagy elrendezett stúdióban készített, utómunkával tökéletesre csiszolt képsorozat. Ezek a felvételek örökre megőrizik a család számára a kedvenc legjellemzőbb mozdulatait, legelragadóbb tekintetét.

Vidám pillanatokat szerezhetünk a családnak, ha évekkel később is elő tudjuk venni a kölyökkori fotókat és egy-egy közös felvételt, de az is megfizethetetlen, ha méltóképp őrizhetjük az örök vadászmezőkre költözött cicánk, kutyánk emlékét. 

Segítünk vele a gazdátlan állatoknak is

Sajnos nem minden kutya és macska olyan szerencsés, mint a mi cicáink és a ti kedvenceitek. Sokan gazdátlanok és nélkülöznek, de mi az ő sorsukat is szívünkön viseljük. Ezért minden cica-kutya fotózásunk nyereségének 10%-át - igazolhatóan - felajánljuk valamelyik állatmenhelynek. Ha tőlünk rendelsz képsorozatot négylábú cimborádról, te is részese leszel a gazdátlan cicák és kutyák sorsának jobbítására tett erőfeszítéseknek. Így nemcsak saját magadnak és családodnak, barátaidnak szerzel örömet, hanem néhány menhelyi jószágnak is!

Itt találod Cicafotográfus Instagram-oldalunkat:

bottom of page