top of page

LIFESTYLE

Kényelmetlenül feszengenél egy stúdiófotózáson? Nem éreznéd természetesnek az így készült fotókat vagy csak nincs kedved emiatt kimozdulni? Inkább az otthonodban, saját környezetedben vagy az általad választott kültéri helyszínen szeretnéd megörökíttetni magad kevésbé beállított és teljesen spontán - de előnyös - képeken? Ha otthonos hangulatú, természetes hatású portrékat, életképeket szeretnél magadról akár egyedül, akár pároddal, családoddal, cicáddal-kutyáddal, akkor a lifestyle-fotózás neked szól!

Nemrég Reginánál jártam fotózni, aki csodálatos akvarelleket fest. Néhány képen Bogi, a cicája is felbukkan és fullban nyomja a macska-lifestyle-t :)

Kattints a galériára a nagyobb méretű képekért!

Réka, Zoli, valamint a gyerekek, Blanka és Ambrus a befogadott Cartoonnal együtt fotózkodtak. Cartoon sanyarú nézése senkit ne tévesszen meg, nagyon jó dolga van Rékáéknál :)

Kattints a galériára a nagyobb méretű képekért!

Nóri - akárcsak én - nagy természetkedvelő, ezért mindenképp zöld környezetben szerette volna elkészítettetni a fotóit. A jó hangulatú fotózásra végül a Normafánál kerítettünk sort.

Kattints a galériára a nagyobb méretű képekért!