top of page

INGATLAN

Ha láttál már lakáshirdetést szánalmas fotókkal, tudod, mekkora jelentősége van a jó képeknek az ingatlan eladhatósága, árazása szempontjából. A mobiltelefonnal, vagy akár fényképezőgéppel, de kellő szaktudás nélkül ellőtt képeken az ablakok kiégettek, a helyiség többi része pedig - sok esetben jótékony - sötétségbe vész. Azért mondom, hogy sokszor jobb is, ha a rossz fotókon nem látszik rendesen, mi van a képen, mert az sem mindegy, miképp komponálunk, mit és hogyan helyezünk vagy tüntetünk el a gomb megnyomása előtt annak érdekében, hogy lakásod saját maga legjobb verziójaként jelenjen meg és a potenciális vásárlókban vágyat ébresszünk iránta. 

Ha el vagy ki akarod adni a házadat, lakásodat, profi felszereléssel és speciális szaktudással olyan képeket készítek róla, amik akár egy lakáskultúra-magazinban is megállnák a helyüket. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lesznek-e érdeklődők, és az árat is magasabban jelölheted meg a hirdetésedben. Ez akkor is igaz, ha ingatlanközvetítő vagy. Az ingatlanokhoz biztosan értesz, de a fotózáshoz valószínűleg kevésbé. Hidd el, profi fotókkal több házat, lakást, nyaralót fogsz eladni! Megbízód is hálás lesz, és te is sikeresebben dolgozhatsoz.

Az alábbi képek kapcsán kaptam ezt az üzenetet a tulajdonostól: "Gondoltam, jelzem, hátha öröm neked is, hogy 2 nap alatt öten jelentkeztek be megnézni a lakást! A Facebook-csoportban, ahol szintén megosztottam a fotókat, mindenki agyondicséri őket! Köszönjük! - Nikoletta" A kérdéses lakás hamarosan el is kelt, a korábbi mobilos fotókkal való egyévnyi hiábavaló próbálkozás után.

A legutóbbi fotózást követően pedig ezt a visszajelzést kaptam: "Köszönjük szépen, nagyon szépek a képek :-) Bátran foglak ajánlani, ha valaki ingatlanfotóst keres! - Eszter".

 

Az irányadó árakról itt találsz információt: Árak 

x4 copy.jpg
X6 copy.jpg
X15.jpg
X16 copy.jpg
X8 copy.jpg
X10 copy.jpg
X13 copy.jpg
X12 copy.jpg
X14 copy.jpg
X18 copy.jpg
bottom of page