top of page

INGATLAN

Ha láttál már lakáshirdetést szánalmas fotókkal, tudod, mekkora jelentősége van a jó képeknek az ingatlan eladhatósága, árazása szempontjából. A mobiltelefonnal, vagy akár fényképezőgéppel, de kellő szaktudás nélkül ellőtt képeken az ablakok kiégettek, a helyiség többi része pedig - sok esetben jótékony - sötétségbe vész. Azért mondom, hogy sokszor jobb is, ha a rossz fotókon nem látszik rendesen, mi van a képen, mert az sem mindegy, miképp komponálunk, mit és hogyan helyezünk vagy tüntetünk el a gomb megnyomása előtt annak érdekében, hogy lakásod saját maga legjobb verziójaként jelenjen meg és a potenciális vásárlókban vágyat ébresszünk iránta. 

Ha el vagy ki akarod adni a házadat, lakásodat, profi felszereléssel és speciális szaktudással olyan képeket készítek róla, amik akár egy lakáskultúra-magazinban is megállnák a helyüket. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lesznek-e érdeklődők, és az árat is magasabban jelölheted meg a hirdetésedben. Ez akkor is igaz, ha ingatlanközvetítő vagy, netán építési projektekkel, lakásfelújítással foglalkozol. Az ingatlanokhoz biztosan értesz, de a fotózáshoz valószínűleg kevésbé. Hidd el, profi fotókkal több házat, lakást fogsz eladni, illetve több ügyfeled lesz! Megbízód is hálás lesz, és te is sikeresebben dolgozhatsz.

Az alábbi képek kapcsán kaptam ezt az üzenetet a tulajdonostól: "Gondoltam, jelzem, hátha öröm neked is, hogy 2 nap alatt öten jelentkeztek be megnézni a lakást! A Facebook-csoportban, ahol szintén megosztottam a fotókat, mindenki agyondicséri őket! Köszönjük! - Nikoletta" A kérdéses lakás hamarosan el is kelt, a korábbi mobilos fotókkal való egyévnyi hiábavaló próbálkozás után.

A legutóbbi fotózást követően pedig ezt a visszajelzést kaptam: "Köszönjük szépen, nagyon szépek a képek :-) Bátran foglak ajánlani, ha valaki ingatlanfotóst keres! - Eszter".

 

Minden ingatlanfotózás egyedi, ezért árajánlatot a feladat ismeretében tudok adni.

Az oldal alján levő gombra kattintva további ingatlanfotó-galériákat érsz el.

x4 copy.jpg
X6 copy.jpg
X15.jpg
X16 copy.jpg
X8 copy.jpg
X10 copy.jpg
X13 copy.jpg
X12 copy.jpg
X14 copy.jpg
X18 copy.jpg
bottom of page