top of page

KI VAGYOK?

Solymár_190317_7_jav-2_vil.jpg

Léhner Zsuzsa

Bemutatkozás

 

 

Úgy kezdődött, hogy akármerre jártam, mindig lefotóztam, ami megtetszett, vagy amit érdekesnek találtam: utazások alkalmával a gyönyörű tájakat, hangulatos óvárosokat, lenyűgöző naplementéket, hétköznap egy váratlanul felbukkanó szivárványt, egy tarka lepkét, egy színes virágot. Az automata géppel, okostelefonnal való kattintgatás után egyszer csak eljött az idő, hogy továbblépjek, és profi felszereléssel, sok tanulás és gyakorlás után immár szakemberként folytassam a fotózást. (Az államilag elismert fotográfus végzettséget igazoló bizonyítvány száma: 213069/05/2020.).

A képeken keresztül jobban észrevesszük, hogy a világ milyen szép, az elkészült fotók által neked is szeretném megmutatni ezt.

Jelszavam: Mindent a szemnek!

Szakterületem az utazási fotózás (turisztikai vállalkozások és utazók számára, vagy csak úgy), az ingatlanfotózás (bel- és kültéren egyaránt), az esküvő- és párfotózás (jegyes- és nászútfotózás), valamint a kisállatfotózás (főleg macska). Ha ezek közül bármelyikre szükséged van és a portfólió alapján úgy gondolod, én vagyok a te embered, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot! Ha a feladat megkívánja, másodfotóssal, asszisztenssel dolgozom.

További fotókért keresd fel a TÜRKIZ Fotó Facebook- és Instagram-oldalát, és ha tetszik, amit ott találsz, kérlek, kövess!  Közösségi média-elérhetőségek az oldal alján.

Ui: A névválasztás a kedvenc színemmel hozható összefüggésbe. :)

Küldj üzenetet:
Kapcsolat
Kapcsolat

E-mail: turkizfoto@gmail.com

Telefon: 06-30/929-7197

Success! Message received.

Copyright

Az oldalon minden fotó joga fenntartva! A fotók a vízjelen kívül copyright-adatokat is tartalmaznak. A képek a jogtulajdonos engedélye nélkül nem használhatók fel, ennek megsértése szerzői jogi lépéseket von maga után. Bármilyen igény esetén vedd fel velem a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeken, biztosan találunk megfelelő megoldást :).

bottom of page