top of page

ESKÜVŐ

Vannak felejthetetlen pillanatok, amelyeket szeretnénk nem csak emlékezetünkben megőrizni. Ilyen az esküvő is: fotóinkat nézegetve évek múltán is tökéletesen felidézheted életed egyik legszebb napját. 

 

Éppen mivel egyszeri, megismételhetetlen, örök emléket jelentő napról van szó, olyan fotósra van szükséged, aki járatos a különféle műfajokban (eseményfotó, lifestyle, csendélet, portré, tájkép), aki jól dolgozik változatos fényviszonyok közepette (nappal és este, kültéren, változó természetes fények mellett, de beltéren, mesterséges fények és vaku használata mellett is), és nemcsak a beállított helyzeteket tudja szépen megörökíteni, hanem a váratlan pillanatokat, hirtelen mozdulatokat is. Aki nemcsak technikailag áll a helyzet magaslatán, hanem az érzelmek megragadásában, a történetmesélésben is otthon van.

 

Ha szemet gyönyörködtető csendéletekre, portrékra, ugyanakkor jól elkapott pillanatokra,  közvetlen hangulatra vágysz, keress bizalommal!

Az sem mindegy, mennyit kell várnod az elkészült, utómunkált képekre. Tőlem már az esküvő után 2-3 napon belül kapsz egy kisebb csokrot, hogy mielőbb láthasd és megoszthasd szeretteiddel. A többi szerkesztett fotót pedig további 7-14 napon belül átadom (mennyiségtől függően). Egy dekoratív online felületen is eléred őket, és egy szép, dobozos, logózott, fa pendrive-on is kérheted. A legjobb képeket fogom kiválogatni és utómunkálni a megbeszélt számban, de a fennmaradó nyers képek közül még kiválaszthatod azokat, amiket szeretnél szerkesztve megkapni (némi felárért).

Nálam különböző elemekből állíthatod össze az esküvői csomagodat. Hatféle elem közül választhatsz (de legalább hármat). Ezek a következők: 1. Jegyesfotózás (előzetesen, külön napon) 2. Készülődés 3. Polgári szertartás 4. Templomi szertartás 5. Kreatív párfotózás 6. Vacsora, menyasszonytánc

Ízelítőért lapozd végig az alábbi galériát:

Vedd fel velem a kapcsolatot és írd meg, mit szeretnél!

Külföldön - most elsősorban Spanyolországban, a Costa del Sol-on is vállalok esküvőfotózást. Nézd meg az Esküvő külföldön oldalt is!

Köszönöm az üzenetet, hamarosan válaszolok!

bottom of page