top of page

Menjünk Maldívra! 

Ha szeretnél a Maldív-szigeteken elfogadható áron nyaralni, akkor a Déli Malé atoll Vaavu atollján fekvő Keyodhoo szigetén, vagy  Malétól északra, a Kaafu-atollon levő Gaafaru szigetén a helyed!

Ezek nem elzárt luxusresortok, itt barátságos helyiek élnek. Mindkét sziget ideális hely a pihenésre, relaxálásra, a fehér homokos tengerpart és a türkizkék, kristálytiszta óceánvíz élvezetére, de aktív kikapcsolódásra is van lehetőség hajós kirándulásokon (például lakatlan sziget-látogatás tengerparti ebéddel egybekötve, vagy dajkacápákkal való úszás), sznorkelezéssel (a közeli hajóroncsnál vagy a közeli korallzátonyoknál), kajakozással, jet-skizéssel, SUP-ozással. 

Ha búvárkodsz, szintén jó helyen jársz, mert PADI búvárbázis is van a szigeteken, a környéken pedig remek merülőhelyek! 

A csinos, hangulatos vendégházakat üzemeltető helyiekkel közösen kialakított kedvező csomagajánlatok között biztosan te is megtalálod a neked valót, de ha mégsem, vagy eleve szeretnél teljesen egyénileg utazni, akkor természetesen az is megoldható. 

A csoportos csomagok tartalmaznak fotózást is, általam, így végre nemcsak mobillal összecsapott, különféle hibáktól hemzsegő képeid lesznek a remek nyaralásodról ;)

 

Most épp nincs aktuális csoportos időpont, de egyéni utazásodhoz is kérhetsz ajánlatot!

Ha kérdésed van, vagy ajánlatot szeretnél kérni, írj a menjunkmaldivra@gmail.com e-mail címre, vagy üzenj a Facebook-oldalon!

Érdemes követned a Menjünk Maldívra Facebook-oldalt, és szintén érdemes belépned az azonos nevű Facebook-csoportba. De az Instagram-oldalt se felejtsük ki!

Ide kattintva pedig a Világutazón megjelent írásomat és fotóimat tartalmazó cikket olvashatod: Maldív-szigetek szárazon, vízen és víz alatt

Az alábbi képgalériában Keyodhoo és Gaafaru szigetén, valamint a környékbeli kirándulásokon készített fotóimat láthatod:

bottom of page