top of page

Kiköltöző tábor a Costa del Solon

IMG_1954_edited.jpg


Fontolgatod, hogy Spanyolországba, azon belül is elsősorban Andalúziába, a Costa del Solra költözöl? Akkor ez a "kiköltöző tábor" november 16-23. között neked szól!

Szétnézhetsz helyben, megismerkedhetsz a környék látnivalóival, hangulatával, életstílusával. A neten összevadászott megkérdőjelezhető valóságtartalmú, kétes értékű infók nem kimondottan alkalmasak egy ilyen horderejű döntés megalapozásához, már ha egyáltalán találsz választ a kérdéseidre.

A Kiköltöző táborban azonban 100%-ig megbízható információkat kaphatsz minden fontos témában: a hivatalos ügyekről, a letelepedés lehetőségeiről, az ingatlanvása mindennapok gyakorlati kérdéseiről - első kézből helyi magyar szakemberektől.

 Közben pedig pihenhetsz is, szervezett kirándulásokon, szabadprogramokon vehetsz részt és ismeretségeket köthetsz! Talán éppen olyanokkal, akik a kiköltözésed során majd segíteni tudnak valamiben, vagy akár a későbbi üzlettársaid, ügyfeleid lehetnek. 

Ha tavasszal akarsz költözni és mindent időben szeretnél előkészíteni, akkor ez ideális alkalom. Akkor is érdemes jönnöd, ha Spanyolország más részén tervezel letelepedni, mert az információk az egész országra nézve érvényesek, itt-ott kisebb eltérésekkel.

Mikor lesz a tábor?

2022. november 16-23.

Maximális létszám: 14 fő, minimális létszám a tábor megtartásához: 6 fő.

Jelentkezési határidő: 2022. október 25. A jelentkezés és foglalás előleg megfizetésével történik (részletek alább).Lássuk a programot!

1. nap este - Érkezés repülővel Malagába, transzfer a szállodába, szállás elfoglalása. 

2. nap - Városnézés Malagában, majd szabadprogram.

3. nap - Meghívott vendégelőadónk, Czakó László, az Amigo Húngaro tulajdonosa tájékoztatója a hivatalos ügyekről (NIE-szám, lakcímbejelentés: empadronamiento, rezidens kártya megszerzése, bankszámlanyitás, TB, magán egészségbiztosítás, vállalkozás indítása, cégalapítás, ingatlanvásárlási adminisztráció). Utána szabadprogram.

4. nap - Kirándulás Rondába, ami neve ellenére gyönyörű!

5. nap - Meghívott vendégelőadónk, Zonitzer Tamás, 2000 óta Spanyolországban élő vállalkozó tájékoztatója a mindennapi élet praktikus kérdéseiről (kisgyerekes családok teendői, vállalkozás, munkakeresés, a megélhetés költségei, nyelvtudás szükségessége, autó kihozatala vagy inkább itt vásárlása, stb.), a tájékoztató végén válasz a kérdésekre. Utána szabadprogram.

6. nap - Kirándulás Granadába, a világhírű Alhambra meglátogatása.

7. nap - Ingatlan-szakértőnk, Papp Ági tájékoztatója az ingatlanbérlés és -vásárlás tudnivalóiról, válasz a kérdésekre. Utána szabadprogram.

8. nap - Szabadprogram, transzfer a reptérre.

A tábor eseményeit, kirándulásait Léhner Zsuzsa - TÜRKIZ Fotó örökíti meg a résztvevők számára. 

 

IMG_1932.jpg

Mennyibe kerül?

795,- EUR/fő (+repülőjegy)

Az ár tartalmazza az alábbiakat:

- szállás 4*-os tengerparti szállodában, a két egybeépült település, Benalmadena és Torremolinos határán fekvő Sol House Costa del Sol-ban, félpanzióval (reggeli és vacsora), 2 ágyas, tágas lakosztályben (felárért kérhető ebéd is, illetve tengerre néző lakosztály - a felárakat az egyedi igények jelzése alapján tudjuk egyeztetni). Az ár arra az esetre vonatkozik, ha valaki 2 ágyas szobában másodmagával száll meg. Az egyágyas szoba, illetve a kétágyas szoba egyedüli foglalása feláras. 

- transzfer a reptér és a szállás között

- 4 alkalom szakértői tájékoztató a kiköltözés és az itteni élet minden hivatalos és nemhivatalos tudnivalójáról, az általános információkon túl az egyedi kérdések megválaszolásával

- 3 kirándulás (Malaga, Ronda, Granada), valamint belépők a malagai Alcazabába és katedrálisba, a rondai Puente Nuevóba és a bikaviadal aréna múzeumába, továbbá a granadai Alhambrába

- "lifestyle" fotózás a tábor ideje alatt, szerkesztett fotók utólag digitális fotóalbumban átadvaAz ár nem tartalmazza a repülőjegyet, amit mindenki egyénileg vásárol meg a Ryanair november 16-i és 23-i járatára a kívánt poggyásszal és más, igény szerinti kiegészítőkkel (elsőbbségi beszállás, ülőhely, stb.). Aznap van járata a WizzAirnek is, de nem egy időben van a két járat indulása-érkezése, ezért a zökkenőmentes transzfer érdekében WizzAir-jegyet csak akkor vegyetek, ha a Ryanair esetleg már elfogyott. Csak tájékoztatásképpen: szeptember 29-én a Ryanair-jegy bőrönd nélkül egy főre oda-vissza 35.000 Ft. A repjegy megvásárlásával várj, amíg jelezzük, hogy biztosan indul a tábor!

Sok hasznos és értékes dolgot beletettünk a csomagba, ez a lehetőség ráadásul egyedülálló! 

Foglalás a teljes részvételi díjból 300 euró előleg megfizetésével történik. Jelentkezési határidő: október 25. A fennmaradó 495 euró beérkezési határideje november 7., tehát a nemzetközi utalás időigényessége miatt néhány nappal korábban szükséges elindítani. (A teljes részvételi díj foglaláskor egy összegben is rendezhető.) A pontos átutalási információkat e-mailben küldjük.

A tábor költségeinek időben történő rendezése miatt az előleg visszatérítésére csak abban az esetben van lehetőség, ha a tábor a minimális résztvevői létszám hiánya miatt, vagy más, a szervezők oldalán felmerülő okból marad el. Ekkor természetesen visszatérítjük a befizetett előlegeket. Résztvevői lemondás esetén visszatérítésre nincs lehetőség, de az összeg egy esetleges következő táborban való részvételre felhasználható.

Fotók a szállásról:

A helyek hamar elfogynak. Hidd el, erről nem akarsz lemaradni :) Jelentkezz most!

A jelentkezési lapon megadott e-mail címen felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha kérdésed van, írj a menjunkandaluziaba@gmail.com-ra.

A tábor privát Facebook-csoportja: Menjünk Andalúziába

Íme egy képgaléria Andalúziában készült fotóinkból. Ugye, hogy jó lenne itt élni? ;) Vagy bárhol Spanyolországban ;)

bottom of page