top of page

VÁSZONKÉPEK

 

Etsy Shopomból megvásárolhatod néhány fotómat, ha szeretnéd minőségi fotópapírra nyomtatva vagy vászonképként az otthonod vagy irodád falán látni valamelyiket (esetleg többet is). A fotópapírra nyomtatott verzió keret nélküli, a vászonképből választhatsz vakrámás vagy keret nélküli változatot. Előbbi esetben amint kézhez vetted, már fel is teheted a falra, utóbbi esetben viszont az elképzelésed szerinti kerettel láthatod el.

 

A magas anyagköltségeket figyelembe véve a lehető legkedvezőbb árakat kalkuláltam. Ne ijedj meg az alább látható dollárösszegektől, ezek Magyarországon kívüli vásárlóknak szólnak a magas postaköltség miatt.

 

Kattints a "Buy on Etsy" gombra, és átkerülsz az Etsy oldalára. Ott láthatod a forintban kifejezett, jóval alacsonyabb árakat, ráadásul neked a postázás ingyenes! Az Etsy Shopomban minden képről bővebb leírást is olvashatsz (egyelőre csak angolul, de ha nem beszéled a nyelvet, érdemes a Google Translate-et használni).

Magyar érdeklődőként érdemes felkeresned a Vegyél Hazait boltomat is, ott most bevezető áron érhető el a 60x40 cm-es vászonkép!

 

Ha bármi kérdésed van, vagy a megjelöltektől eltérő méretet szeretnél, írj az info@turkizfoto.hu e-mailre!

bottom of page