top of page

Zoom kisokos

Ha már van Zoomod, akkor a megosztott linkről megnyíló oldalon nem sokkal a kezdés előtt kattints a Zoom meetings megnyitására, és várj egy kicsit, amíg felveszünk.

 

Ha még nem használtad a Zoomot, az alábbiak szerint tudod letölteni és alkalmazni:

 

Miután rákattintottál a megosztott linkre, fel fog ugrani egy ablak. Kattints a “Fájl mentése” gombra:

zoom1.jpg

Miután letöltötted a gépedre a Zoom-ot, kattints a böngészőn belül a letöltésekre, majd válaszd ki a lementett fájlt. (Hagyd jóvá, hogy a program módosításokat hajtson végre a számítógépen).

zoom2.png

Az újabb felugró ablaknál kattints a “Hivatkozás megnyitása” -gombra. Ezek után fogadd el a szabályzatot (kattints az “I agree” gombra), majd beírhatod a nevedet, amit a beszélgetésben lévő többi személy is látni fog.

zoom3.jpg

Lehet választani, hogy videóval vagy anélkül szeretnél csatlakozni a beszélgetéshez. Ha csak hanggal szeretnél kapcsolódni a híváshoz, akkor válaszd a “Join without Video” gombot. Ezt később bármikor módosíthatod.

zoom4.jpg

Utána kattints a “Join with Computer Audio” gombra, és bent is vagy a beszélgetésben. 

zoom5.jpg

Kész is! 

 

Ha a hangodat/videódat szeretnéd ki-be kapcsolni, azt bal oldalon alul tudod megtenni: csupán kattints a mikrofon vagy a kamera ikonra.

zoom6.png

A “Chat” ikonra kattintva üzenetet, kérdést tudsz küldeni a beszélgetésben résztvevőknek, míg a Record ikonnal fel tudod venni a meetinget.

zoom7.png

A webinár végén a “Leave Meeting”-gel ki tudsz lépni a beszélgetésből.

zoom8.png
bottom of page