top of page

Mennyibe kerül?

Minden fotózás más a témától, helyszíntől, időtartamtól, felhasználási céltól függően, ezért esetenként egyedileg egyeztetünk. Mivel azonban a fotózásnál lényegesek a fények, nem szeretném, ha teljesen sötétben tapogatóznál: az irányadó általános óradíjam 20.000,- Ft (ez a fotózás időtartamára és az utómunkára is vonatkozik), de a konkrét fotózásokra többnyire csomagajánlataim vannak.
 
Csomagajánlat híján is a fotózás és az utómunka várhatóan szükséges idótartamát és az átadandó szerkesztett képek számát is előre megbeszéljük.

Ingatlanfotózásnál az Optimum csomag (legfeljebb 8 helyiséges ingatlannál) 5 óra - fotózás+szerkesztés - munkát tartalmaz. Mindez az óradíjjal számolva 100.000 Ft lenne, de csomagban kedvezményesen csak 78.000 Ft. 

Átlagosnál nagyobb méretű vagy üzleti célú ingatlanok esetén kérj ajánlatot az egyedi körülmények figyelembevételével! Mivel főhadiszállásom Érden van, érdi és 20 km-n belüli helyszínek esetében a kiszállás teljesen ingyenes, ennél távolabbi helyszín esetén útiköltséget számolok, nagyon távoli helyszín esetén pedig kiszállási díj is lehetséges, de ezeket előzetesen egyeztetjük. 

 
Esküvőfotózásnál az egyedi igényekre és körülményekre szabott árazással dolgozom, ezért kérlek, írd meg, mit szeretnél és kérj árajánlatot! Külföldi esküvőre is hívhatsz: Esküvő külföldön

Cica- és kutyafotózásra speciális csomagokat hoztam létre, ezeket itt találod: Cica-kutya

Ne habozz megírni vagy elmondani, mit szeretnél. Elérhetőségeimet a Kapcsolat menüpontban találod.

Fontos, hogy bár az árajánlatban szereplő munkadíjat előreutalással vagy a fotózás helyszínén készpénzben történő fizetéssel kérem, amennyiben az elkészült és átadott fotók nem nyerik el a tetszésedet, 15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

 

Garancia-logó15_kisebb.png
bottom of page