Mennyibe kerül?

Minden fotózás más a témától, helyszíntől, időtartamtól, felhasználási céltól függően, ezért esetenként egyedileg egyeztetünk. Mivel azonban a fotózásnál lényegesek a fények, nem szeretnénk, ha teljesen sötétben tapogatóznál: az irányadó általános óradíjunk 20.000,- Ft (ez a fotózás időtartamára és az utómunkára is vonatkozik).
 
A fotózás és az utómunka várhatóan szükséges idótartamát és az átadandó szerkesztett képek számát is előre megbeszéljük. (Ingatlanfotózásnál 2+2 óra a minimum, de átlagosnál nagyobb méretű ingatlanok esetében érdemes legalább 3+3 órával számolni.) Ha távolabbi helyszínre kell utaznunk - főhadiszállásunk Érden van -, pluszköltségek merülhetnek fel, amit szintén előzetesen egyeztetünk. 
 
Ne habozz megírni vagy elmondani, mit szeretnél, mi pedig adunk árajánlatot. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találod.

Esküvőfotózásnál az egyedi igényekre és körülményekre szabott árazással dolgozunk, ezért kérlek, írd meg, mit szeretnél és kérj árajánlatot! Külföldi esküvőre is hívhatsz: Esküvő külföldön

Cica- és kutyafotózásra speciális csomagokat hoztunk létre, ezeket itt találod: Cica-kutya

Fontos, hogy bár az árajánlatban szereplő munkadíjat előreutalással vagy a fotózás helyszínén készpénzben történő fizetéssel kérjük, amennyiben az elkészült és átadott fotók nem nyerik el a tetszésedet, 15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

 

Garancia-logó15_kisebb.png