top of page

BARCELONAI FOTÓSÉTA

Ha Barcelonában jársz, ne mulaszd el megörökíteni magad a város legszebb pontjain, velem a Barcelonában élő magyar fotóssal. Itt többet megtudhatsz rólam: Kapcsolat

Itt pedig elkérheted az Így vadássz olcsó repjegyet című e-könyvemet. 

45 perces fotósétánk során emlékezetes képeket készítünk a város egyik legszebb részén.. A Barcelonai fotóséta-csomag az alább részletezett helyszíneket érinti, ezeket gyalogosan is meg tudjuk közelíteni. Az útvonal nem hosszú, nem igényel nagy edzettséget, de azért érdemes kényelmes cipőt választani! :)

 

Ha más barcelonai vagy környékbeli helyszíneken (is) szeretnél fotózást, keress az info@turkizfoto.hu e-mailen, és az egyéni igényeknek megfelelő személyre szabott ajánlatot készítek neked. 

Útvonal

  • A megbeszélt időben találkozunk a Diadalívnél, amit metróval tudsz megközelíteni, ha az Arc de Triomf megállóban leszállsz (piros L1 vonal)

  • A festői Diadalívnél kezdjük a fotózást.

  • Ezután átsétálunk a Ciutadella parkhoz a Passeig de Lluís Companys sétányon, és itt sem mulasztunk el képeket készíteni.

  • Rövid séta után megérkezünk a gyönyörű Ciutadella parkba. Fotózunk a vízesésnél, az elefánt szobornál, a tónál (meg bárhol, ahol szeretnéd).

  • Itt, a parkban ér véget ér fotósétánk.

A csomag tartalma:

  • 45 perces séta és fotózás a fenti helyszíneken

  • 1 fő esetén legalább 35 db, 2 fő esetén legalább 25 db/fő, több fő esetén legalább 15 db/fő szerkesztett fotó

  • Képátadás online galériában, 3 napon belül

  • További képek választhatók szerkesztve, 5 EUR/db

         

         Ár: 1 fő esetén 85 EUR

               2 fő esetén 65 EUR/fő

               Több fő esetén 45 EUR/fő

     

     

 

Ha szeretnél időpontot egyeztetni, írj az info@turkizfoto.hu e-mail címre!

A csomag előre fizetendő. Forint vagy euró-számláról egyaránt lehetséges, forintszámláról történő fizetés esetén a MagNet Bank aktuális pénzforgalmi eladási árfolyama szerint. Bankkártyás vagy PayPal fizetés is megoldható, jelezd, ha ezek valamelyiként szeretnéd.

Az egyeztetett időpont előtt legalább 1 héttel történő lemondás esetén a teljes összeget visszatérítem, ennél későbbi, de az időpontot megelőző legalább 48 órán túli lemondás esetén az összeg 50%-át térítem vissza, ennél későbbi lemondás esetén visszatérítésre nincs lehetőség.

Güell Park.jpg
IMG_0807.jpg
IMG_0825.jpg
IMG_0787.jpg
IMG_0710.jpg
IMG_0844.jpg
bottom of page