top of page

ÚTITERVEK

Ha szeretnéd megkapni az Így vadássz olcsó repjegyet című ajándék e-könyvet, görgess az oldal aljára!

IMG_20211002_130308-01.jpeg

Személyre szabott útitervek készítése elsősorban barcelonai (valamint Costa Brava) és andalúziai (Costa del Sol, Málaga, Granada, Sevilla, Córdoba, Ronda, Caminito del Rey, stb, kiegészítve Gibraltárral) egyéni utazásokhoz. Az igényeidhez, elképzeléseidhez, költségvetésedhez igazított közlekedési, szállás- és programajánlatok, ütemezés, hogy a tervezett utazás melyik napján mikor, mit érdemes megnézni. A célállomások látnivalóinak leírása, hasznos információk, pl. ha szükséges, belépőjegyek árai, elérhetőségei, egyéb tanácsok, érdekességek, fotók.

 

Ne kelljen az értékes idődet weboldalak százainak átkutatásával töltened és azon töprengened, hogy az egymásnak ellentmondó infók közül vajon melyik az igaz.

Ne kelljen az ismeretlen terepen távolból próbálni eligazodni, vagy helyben ténferegni tanácstalanul. Azon túl, hogy így időt és fáradságot takaríthatsz meg, akár pénzt is spórolhatsz.

Mindezt a terhet levehetem a válladról, hiszen tapasztalt utazó vagyok, aki több mint 30 különböző országban fordult már meg, jó néhányban többször is. Spanyolország régi szerelem, sokszor jártam már ott, és 2022. júniustól kétlakiként ott is élek. De nemcsak utazó, hanem utazási tanácsadó is vagyok néhány éve, eddig elsősorban maldív lakott szigeti desztinációk felkeresésében segítettem sokaknak. Ezt egyébként itt találod: Menjünk Maldívra.

 

Immár helyi erőként különösen jól jöhet a segítségem, ha Barcelonában vagy a Costa Braván nyaralsz és nemcsak a tengerparton akarod süttetni a hasad. Ez a vidék rengeteg természeti és történelmi-építészeti kinccsel vár, megéri ezek felkeresésével színesítened az utazásodat.

 

Fotósként természetesen itt nyaralási vagy lifestyle fotózásra is felkérhetsz, hogy profi képeid legyenek, amiket később is szívesen nézegetsz és osztasz meg. 

 

Milyen egyéb úticélokra kérhetsz tőlem útitervet, utazási tanácsadást? Jól ismerem Marokkót és a Maldív-szigeteket is, mely M betűs helyeken remek helyi kapcsolatokkal is rendelkezem (Maldívon lakott szigeteken, nem resortokon), szóval eme célországok esetében is érdemes hozzám fordulnod. 

Kinek ajánlom az útiterv-készítést?

 • Egyénileg vagy párban, családdal vagy kisebb baráti társasággal utazóknak, akik

  • kerülik a nagy csoportos, utazási irodák által szervezett utazásokat idegenekkel

  • inkább a saját útjukat járják és a rugalmasságot kedvelik

  • nem szeretnek túlszervezve, egy előre megadott menetrend szerint, másokhoz alkalmazkodva utazni, de fontosnak tartják a személyre szabott, alapos és hasznos információkat, ajánlásokat, melyek keretet adhatnak az utazásuknak, időt és fáradságot, sok esetben pénzt is megtakaríthatnak számukra, de nincsenek kőbe vésve

  • autentikus élményekre vágynak

Mit tartalmaz az útiterv-készítési szolgáltatás?

 1. A kapcsolatfelvétel után küldök neked egy kérdőívet, hogy felmérjem az igényeidet és az utazási szokásaidat

 2. A kitöltött kérdőívet néhány napon belül kiértékelem 

 3. Amennyiben megrendeled a szolgáltatást, a díjat rendezheted átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. A díj beérkezését követően az út hosszától és bonyolultságától függően 2-5 munkanapon belül elküldöm neked a személyre szabott útiterved repülőjegy-, szállás- és programjavaslatokkal, árakkal, tippekkel és tanácsokkal, leírásokkal, fotókkal.

 4. Ha további kérdéseid vannak az úttal kapcsolatban, néhány e-mail-váltással megbeszéljük őket.

Mennyibe kerül?

Teljes körű, személyre szabott útiterv készítése esetén ez sok mindentől függ, ezért az igényfelmérő kérdőív kiértékelése után egyedi árajánlatot adok. 

Ha szeretnél útitervet rendelni, írj a bestofbarcelona11@gmail.com e-mailre!

További infók a Menjünk Spanyolországba Facebook-oldalon.

bottom of page