top of page

INGATLANTANÁCSADÁS VEVŐKNEK

FN2A0844_kisebb_tükr.jpg

Dr. Léhner Zsuzsanna vagyok, és amellett, hogy fotósként egyik szakterületem az ingatlanfotózás, jogász végzettségem van, sok évig foglalkoztam ingatlanügyletekkel és -szerződésekkel

 

Most tanácsadóként a piacvezető Otthon Centrum csapatának vagyok tagja, ahol ingatlanfotós és ingatlanjogászi tapasztalataimat egyaránt hasznosíthatom. Mediátori képzettségem pedig segít a felek közötti megegyezés létrehozásában, az ügylet sikeres lezárásában. 

Ha elsősorban az alábbi területeken keresed új otthonodat, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy az igényeidnek megfelelő ingatlanokat ajánlhassak neked:

Budapest V., IX., XI., XII., XIII. és XXII. kerület, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok.

Miért érdemes hozzám fordulnod?

 • Nálunk jó eséllyel megtalálod, amit keresel, hiszen az Otthon Centrum Magyarország piacvezető ingatlanhálózata, a mi rendszerünk tartalmazza a legtöbb eladó ingatlant. Elsősorban saját megbízásaink révén, de együttműködünk más ingatlanirodákkal is, így az ő portfóliójuk is szerepel az adatbázisunkban. Saját megbízásaink nagy részénél az adott ingatlan csak nálunk érhető el. 
  Ha hitelt vennél fel vásárlásodhoz, bankfüggetlen hiteltanácsadónk az elérhető legjobb konstrukciókat ajánlja neked, köztük olyan kedvező lehetőségeket, amelyek a piacon nem elérhetők, csak nálunk, mivel sok ügyletünk miatt a bankok kedvezőbb feltételeket kínálnak számunkra.
  Az Otthon Centrum szakértelme, tapasztalata és infrastruktúrája révén
  kimagasló színvonalú szolgáltatást kaphatsz.

 • Ingatlanügyekben, ingatlanszerződésekben járatos jogászként, valamint megállapodások létrehozására képzett mediátorként  szakirányú tudásommal és tapasztalatommal is tudlak segíteni, hogy a számodra legkedvezőbb megegyezés szülessen.

 • Profi fotós vagyok, ráadásul ingatlanfotós, ezért csak olyan ingatlanokat kínálok eladásra, amelyekhez akár általam, akár más fotós által készített színvonalas, élethű képeket, és lehetőség szerint bemutató videót is tudok mellékelni. Így megalapozottabban dönthetsz arról, hogy értékes idődet mely ingatlanok személyes megtekintésére érdemes áldoznod.

 • Befektetési-kiadási célzattal ingatlant kereső ügyfeleimnek ajándékba adom Lakásbérleti kisokos című e-könyvemet, tele hasznos információkkal az ingatlan biztonságos és jogszerű bérbeadásáról.
   

 • Ha a vásárláshoz előbb ingatlant kell eladnod, abban is tudok segíteni, erről bővebb információkat itt találsz: ELADÁS

Elsősorban e-mailen érsz el: lehner.zsuzsanna@oc.hu , másodsorban telefonon vagy WhatsAppon: +36 70 454 2393. Ha épp nem tudom felvenni, visszahívlak.

BÓNUSZ: ha Spanyolországban szeretnél befektetni, ingatlant vásárolni, akkor is keress nyugodtan, Barcelonában és környékén (a Costa Braván, valamint Barcelonától délre Tarragonáig) helyi magyar partneremmel a teljes folyamatban tudunk neked segíteni. Az se tántorítson el, ha spanyol hitelre lenne szükséged a vásárláshoz, akár forintos jövedelemmel is megoldható! Ha érdekel a lehetőség, írj a bestofbarcelona11@gmail.com e-mail címre. 

(Ez a tevékenységem az Otthon Centrum hálózatától független.)

bottom of page